Bonarda DOC Con Tatto – pusiau putojantis (frizzante) p.sausas raudonas vynas

10.60 

+ Free Shipping

Intensyvi rubino spalva, ryškus vaisių aromatas, natūralus frizzante burbuliukų žaismas ir elegantiškas migdolų poskonis – šis Bonarda p.sausas raudonas vynas puikiai dera tiek su mėsa, tiek su brandintais sūriais.

Prieinamumas: Liko 24

Pusiau putojantis (frizzante) p.sausas raudonas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda (DOC)

Bonarda dell’Oltrepò Pavese DOC Con Tatto – pusiau putojantis (frizzante) p.sausas raudonas vynas, 12–13 % alk., 750 ml


Bonarda dell’Oltrepò Pavese DOC Con Tatto – autentiškas frizzante vynas iš prestižinio Oltrepò Pavese regiono, sukurtas iš Croatina, Uva Rara ir Barbera vynuogių. Šio vyno išskirtinumas – sodri rubino spalva su purpuriniais atspalviais ir gaivus, ryškiai vaisiškas aromatas, kuriame dominuoja gervuogių ir aviečių natos.

Skonis – švelnus, elegantiškas, pabrėžtas subtiliu migdolų bei slyvų poskoniu. Frizzante burbuliukai suteikia vynui natūralų gyvumą ir universalumą, o ilgai išliekanti vaisiška pabaiga pradžiugins kiekvieną raudono vyno mėgėją. Vynas gaminamas trumpai maceruojant su odelėmis, vėliau brandinamas plieno talpose, galiausiai įgauna natūralią putą autoklavuose, brandinamas butelyje 40 dienų.

Apdovanojimai ir įvertinimai

  • Auksas (Medaglia d’Oro) – XXI Concorso Enologico Internazionale Città del Vino
  • The WineHunter Award Rosso – 2022
  • Auksas, Oscar d’Argento Regionale – Mostra Nazionale Vini 2022
  • 3 žvaigždutės – Vini Buoni d’Italia 2021
  • 91/100 balų – 5StarWines 2021
  • 90/100 balų – 22nd Sparkling Wine Festival 2020
  • Auksas, Oscar d’Argento Nazionale, Regionale – Mostra Nazionale Vini 2016
  • Premio Douja d’Or – už 2017 metų derlių

Vartojimo rekomendacijos

Patiekimo temperatūra: 8–12 °C
Derinimas su maistu: idealiai tinka su raudona mėsa, žvėriena, troškiniais, brandintais sūriais, o norint išgauti netikėtą derinį – patiekti prie žuvies (8 °C).

Techninė informacija

  • Tipas: pusiau putojantis (frizzante) p.sausas raudonas vynas
  • Vynuogės: Croatina, Uva Rara, Barbera
  • Kilmės vieta: Oltrepò Pavese, Lombardija, Italija
  • Alkoholio kiekis: 13 %
  • Tūris: 750 ml
  • Gamyba: trumpa maceracija su odelėmis (7–15 d.), fermentacija plieno talpose, brandinimas bent 5 mėn., natūralus putojimas autoklavuose, brandinimas butelyje 40 d.

Parengta pagal LR Alkoholio kontrolės įstatymo reikalavimus; be emocinių naudų ar sveikatingumo teiginių.

Svoris 1.50 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Pirkinių krepšelis