Baltas sausas vynas
Malvasia Fermo La Ciocca – baltas sausas vynas, 12 % alk., 750 ml
Malvasia Fermo La Ciocca – elegantiškas sausas baltas vynas iš Emilija-Romanija regiono, pagamintas iš 100 % Malvasia di Candia Aromatica vynuogių. Intensyvios geltonos spalvos su auksiniais atspalviais, pasižymi ypatingu skaidrumu ir gaiviu charakteriu.
Aromate dominuoja lelijos, akacijos, rozmarino, čiobrelio, mėtos, greipfruto bei citrusų natos. Skonis subtiliai gaivus, minkštas, apgaubiantis, užbaigiamas lengvomis minerališkomis natomis.
Vartojimo rekomendacijos
Patiekimo temperatūra: 8–10 °C
Derinimas su maistu: puikiai dera su saliamiu, šonine ir pesto užteptu, su įvairiomis duonelėmis ir sumuštinukais, vegetariškais makaronų patiekalais ir jūros gėrybėmis.
Techninė informacija
- Tipas: baltas sausas vynas
- Vynuogės: 100% Malvasia di Candia Aromatica
- Kilmė: Emilija-Romanija, Italija
- Alkoholio kiekis: 12 %
- Tūris: 750 ml
- Gamyba: švelnus spaudimas be deguonies, fermentacija plieno talpose kontroliuojamoje temperatūroje
Parengta pagal LR Alkoholio kontrolės įstatymo reikalavimus
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.