Malvasia Fermo La Ciocca – baltas sausas vynas

12.00 

+ Free Shipping

Intensyvaus aromato, šviesiai geltonos spalvos sausas vynas su gėlių, citrusų ir žolelių natomis. Idealiai tinka prie įvairių užkandžių, duonelių, saliamio ir jūros gėrybių.

Prieinamumas: Liko 6

Baltas sausas vynas

Malvasia Fermo La Ciocca – baltas sausas vynas, 12 % alk., 750 ml


Malvasia Fermo La Ciocca – elegantiškas sausas baltas vynas iš Emilija-Romanija regiono, pagamintas iš 100 % Malvasia di Candia Aromatica vynuogių. Intensyvios geltonos spalvos su auksiniais atspalviais, pasižymi ypatingu skaidrumu ir gaiviu charakteriu.

Aromate dominuoja lelijos, akacijos, rozmarino, čiobrelio, mėtos, greipfruto bei citrusų natos. Skonis subtiliai gaivus, minkštas, apgaubiantis, užbaigiamas lengvomis minerališkomis natomis.

Vartojimo rekomendacijos

Patiekimo temperatūra: 8–10 °C
Derinimas su maistu: puikiai dera su saliamiu, šonine ir pesto užteptu, su įvairiomis duonelėmis ir sumuštinukais, vegetariškais makaronų patiekalais ir jūros gėrybėmis.

Techninė informacija

  • Tipas: baltas sausas vynas
  • Vynuogės: 100% Malvasia di Candia Aromatica
  • Kilmė: Emilija-Romanija, Italija
  • Alkoholio kiekis: 12 %
  • Tūris: 750 ml
  • Gamyba: švelnus spaudimas be deguonies, fermentacija plieno talpose kontroliuojamoje temperatūroje

Parengta pagal LR Alkoholio kontrolės įstatymo reikalavimus

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Jums taip pat gali patikti…

Pirkinių krepšelis
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę